Láncos szállítók (rédlerek)

Láncos szállítók (rédlerek)

A láncos szállítók a mezőgazdaságban, az élelmiszer- és egyéb iparban szemes termények és más ömlesztett anyagok vízszintes és ferde szállítására alkalmazhatók. A felfelé szállításnál (max.25°) a szállítási teljesítmény csökkenését figyelembe kell venni.

A láncos szállító alkalmazása az egyéb szállító berendezésekhez képest nagy mennyiségű anyag szállításánál előnyös, különösen akkor, ha a szállító berendezés telepítéséhez kevés hely áll rendelkezésre. Azonos szállítási teljesítmény esetén a láncos szállító keresztmetszete a legkisebb bármely más szállító szerkezettel (pl. szállítószalag) szemben.

Továbbá előnye az egyéb szállító szerkezethez képest, hogy egy berendezésen belül (egy meghajtással) a vízszintes és ferde szakaszok tetszőlegesen váltogathatják egymást, illetve oda-vissza is szállíthat.

A szállítandó anyagot általában valamilyen folyamatos szállítású berendezéssel vagy egy garatból juttatják a berendezés beömlőnyílásába. A kívánt helyen a kiömlő csonkból általában tároló tartályba, feldolgozó gépbe, vagy valamilyen szállító szerkezetbe kerül a szállított anyag.

700 t/h teljesítményig forgalmazzuk, elsősorban német partnereink termékeit, de kisebb teljesítményben magyar partnereink termékeit is kínáljuk.

Láncos szállítók (rédlerek) képekben

This site is registered on wpml.org as a development site.