Serleges felvonó alkatrészei

Serleges felvonó alkatrészei

Serlegek, kötőelemek

Elsősorban német gyártó termékeit forgalmazzuk, de kínálatunkban megtalálhatók régebbi típusú magyar serlegek is.

A serlegek készülhetnek acélból és műanyagból különböző minőségekben.

Az acél serlegek lehetnek hegesztettek vagy mélyhúzottak, rozsdamentes vagy teflon bevonatos kivitelűek. Különböző falvastagságban kerülne legyártásra, némely típusok extra erősítéssel rendelkeznek. A serlegek alapkivitelben domború furatokkal vannak ellátva.

A műanyag serlegek különböző anyagokból, különböző minőségben és méretben készülhetnek. Antisztatikus kivitelben is rendelhetők, melyről tanúsítványt tudunk kiállítani.

A leggyakoribb anyagok:

  • HDPE = nagy sűrűségű polietilén, a szakítószilárdsága magasabb. Jó szigetelő, gőz- és gázáteresztése kicsi. Fagyállósága jó (kb. – 80°C). 60°C-ig hőálló. Vegyszerállósága nagyon jó, szobahőmérsékleten nincs oldószere. Híg savak és lúgok oldatainak ellenáll, tömény savak (elsősorban salétromsav) magasabb hőmérsékleten roncsolják.
  • Nylon: hőre lágyuló, nagy szakítószilárdságú, kopásálló. Vegyszerállóságuk jó, csak forró- és tömény savak és lúgok károsítják, szerves oldószerekre nem reagálnak. 90°C-ig hőálló
  • PU: kemény, nagy teherbírású, rugalmas, kopás és ütésálló, nagy szakítószilárdságú, víz-, olaj- és zsírálló, jó elektromos szigetelő, ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, penész, lisztharmat és gomba ellenálló képesség
  • Zytel: ütésálló, üvegszálas poliamid.


Egyes alaptípusok furatozva kaphatók, bizonyos típusok furatozás nélkül, illetve a vevő igényei szerinti furatozással rendelhetők.

A letölthető prospektusokban minden típus méretei és jellemzői megtalálhatók.

A serlegekhez szinte minden méretben tudunk biztosítani serlegcsavarokat, íves/fakötésű alátéteket, anyákat. Kínálatunkban megtalálhatók a kisebb és nagyobb fejű (22/28/35mm) serlegcsavarok is.

A megrendelt termékek telephelyünkön, nyitvatartási időben személyesen átvehetők, de vállaljuk azok partnereinken keresztül történő kiszállítását is, melynek költségét minden esetben a méret és a súly határozza meg.

Letölthető serlegtáblázatok

Serleges felvonó gumihevederei

A serleges hevederek speciális, kifejezetten a függőleges szállítási irányú serleges felvonó berendezésekhez használatos, 4 vagy 5 betétes, robosztus felépítésű hevederek.

A különböző szállítási feladatokhoz és a szállítandó anyagnak megfelelően lehetnek antisztatikus, kopásálló, hőálló, mérsékelten olajálló, olajálló kivitelűek.

A szalagokat méretre vágva és igény esetén lyukasztva is kínáljuk az Ön igényeihez igazítva.

A megrendelt termékek telephelyünkön, nyitvatartási időben személyesen átvehetők, de vállaljuk azok partnereinken keresztül történő kiszállítását is, melynek költségét minden esetben a méret és a súly határozza meg.

This site is registered on wpml.org as a development site.