A minőségi mezőgazdasági és ipari szállítószalagok magyar gyártója.

KERESÉS

TERMÉKEK
Mobil szállító berendezések
Beépített szállítóberendezések
Alkatrész és tartozékok
Tároló telepek kivitelezése
Szállítószalagra építhető terményvédő gép
Kedvezményes termékek

VIDEÓK
Videók

LETÖLTÉSEK
Prospektusok
Adatkezelési tájékoztató

T-206-2 típusú kétrészes mobil garat

A T-206-2 forgatható röpítő egységgel ellátott mobil garat.

Azon túl, hogy szemes termények fogadására alkalmas szállítójárműről, lehetővé teszi a termény közvetlen magtári betárolását is. A ferde felhordórész végén található röpítő egység jobbra-balra forgatható és ennek megfelelően a halmozandó terményt mindkét irányban teríti. A garat egyrészes kivitelű, ami azt jelenti, hogy a garatrészben és a ferde felhordórészben egy heveder fut, így a terményszóródás elkerülhető.

Három vászonbetétes, 60 mm magas hullámszegéllyel ellátott PVC hevederrel és gyors járatú dobmotorral rendelhető, 6.5 és 9.5m hosszú garatrésszel. A garat feladási magassága 650 mm, leadási magassága 3000 mm, tömege 1500 kg. Három fokozatban állítható oldalfalának segítségével megkönnyíthetőek a rakodási munkálatok. Mobil kivitele gyors áttelepítést tesz lehetővé telephelyen belül a magtárak között.

A hullámszegélyes hevederkialakítás és a 3,15 m/s hevedersebesség együttesen termelékenységnövekedést eredményez, így ez a típusú mobil garat 80-100 t/h termelékenységre képes terménytípustól függően.

Letölthető prospektusjQuery Carousel