A minőségi mezőgazdasági és ipari szállítószalagok magyar gyártója.

KERESÉS

TERMÉKEK
Mobil szállító berendezések
Beépített szállítóberendezések
Alkatrész és tartozékok
Tároló telepek kivitelezése
Szállítószalagra építhető terményvédő gép
Kedvezményes termékek

VIDEÓK
Videók

LETÖLTÉSEK
Prospektusok
Adatkezelési tájékoztató

Magtári felsőpályás szállítószalagok

ALEX-400, ALEX-500, ALEX-650, ALEX-800 típusú gyártmányaink magtárak mennyezetére szerelhető alumíniumvázas betárolószalagok.

Az alpesi típusú és dongatetős tárolók tetőszerkezetéhez is rögzíthető szállítószalag-pályán egy motoros működtetésű ledobókocsi mozog, és a szállítószalag minkét oldalán folyamatosan adja le az anyagot. Az alumínium vázszerkezet a kis önsúly miatt a terménytároló tetőszerkezetét csak kis mértékben terheli meg, és biztosítja a berendezés korrózióállóságát, ezáltal hosszú élettartamát. A berendezés önsúlya a szállított terménnyel együtt kb. 60-100 kg / fm.
A szállítószalag-pálya a magtár méretének megfelelően, bármilyen hosszú lehet. Az igényelt termelékenységnek megfelelően 50 t/h, 70 t/h, 100 t/h és 200 t/h kivitelekben, 400 mm, 500 mm, 650 mm és 800 mm széles hevederrel rendelhetőek a kívánt hosszban.
A gyakorlatban általában 20-90 m hosszú betárolószalagok kerülnek beszerelésre. Alapkivitelben makroérdes felületű, három szövetbetétes, PVC hevederrel gyártjuk, de igény esetén gumi hevederrel is vállaljuk beszerelésüket.
Létesítésüket elsősorban kikötőkben, bértároló-, takarmánykeverő- és állattartó telepeken valamint szárítóval rendelkező mezőgazdasági cégek tárolóépületeiben ajánljuk.

Azokban a magtárépületekben ahol a magtár geometriája nem teszi lehetővé a teljes feltöltődést, keresztszalagos változat beépítését, extra széles magtárak esetében ikerszalagok telepítését javasoljuk.

Érdeklődésre adatszolgáltatás (tervdokumentáció vagy épület geometriai méretei) alapján feltöltési vázlatrajzot és tájékoztató ajánlatot készítünk.


Letölthető prospektusjQuery Carousel