A minőségi mezőgazdasági és ipari szállítószalagok magyar gyártója.

KERESÉS

TERMÉKEK
Mobil szállító berendezések
Beépített szállítóberendezések
Alkatrész és tartozékok
Tároló telepek kivitelezése
Szállítószalagra építhető terményvédő gép
Kedvezményes termékek

VIDEÓK
Videók

LETÖLTÉSEK
Prospektusok
Adatkezelési tájékoztató


Magtári B típusú felsőpályás betároló szállítószalagok

A T-100B, T-101B és T-102B típusú alumíniumvázas betárolószalagjainkat az épület gerincvonalának közepén elhelyezkedő terménybeadási ponttal rendelkező tárolóépületek feltöltésére fejlesztettük ki.

Ez az alumíniumvázas magtári betároló szalag két irányban, az épület gerincvonalában, a tetőszerkezethez rögzített sínpályán mozog, és jobb, illetve bal forgásirányban is működik. A szalag mérete kb. az épület hosszméretének a fele, és a magtár két végén lévő anyagleürítési pontokig közlekedik.
Széles magtárakban, mint ahogy a képen látható, dupla szalagpálya is elhelyezhető, ekkor a két szalag között átadószalag kerül elhelyezésre. Ha a két szalagpálya elhelyezését nem indokolja az épület szélessége, de egy pálya nem tölti fel teljesen, úgy alkalmazható a keresztszalagos megoldás, mellyel elérhető a tároló feltöltése a maximális kapacitásig.

A berendezést helyszíni felmérés alapján, egyedi hosszméretben gyártjuk le és a helyszín adottságait figyelembe véve telepítjük.

Érdeklődésre, adatszolgáltatás (tervdokumentáció vagy épület geometriai méretei) alapján feltöltési vázlatrajzot és tájékoztató ajánlatot készítünk. Alapkivitelben 400, 500, 650 mm hevederszélességben PVC hevederrel rendelhető, de kérésre gumihevederrel is szereljük.


Letölthető prospectus

  jQuery Carousel