Cégünkről Tevékenységünk Kapcsolat
TEVÉKENYSÉGÜNK
Fő tevékenységünk szállítószalagok, serleges felvonók és egyedi anyagmozgató berendezések, mint vagonrakodó gép, uszályrakodó gép stb. gyártása, telepítése. Terménytisztító berendezések, láncos szállítók forgalmazása.

Mobil emelő- és futóműves szállítószalagjaink, mobil garatjaink elsősorban a gabonaraktározás, magtári betárolás, zöldség- és gyümölcsfeldolgozás, tehergépkocsi-, uszály-, és vagonrakodás területén alkalmazhatóak.

A mezőgazdaság ágazatain túlmenően kiváló anyagmozgató berendezésnek bizonyulnak az ipar bizonyos felhasználási területein is: pl.: növényolaj-, papír-, cukorgyárakban, műtrágya-, bioetanol-, biodízel üzemekben és a hulladékválogatás, hulladékfeldolgozás területén.

Könnyűszerkezetű alumíniumvázas szállítószalagjaink kiválóan alkalmazhatóak a borászatban, élelmiszer-, konzerv- és könnyűipari anyagmozgatásban. A berendezések mobil, és beépített változatban is megrendelhetőek, méretre gyártás egyedi igény szerint.

Kikötőkben, gabona átrakó állomásokon vagon ki- és berakodó berendezésünk, valamint szállítószalagjaink és serleges felvonóink kiválóan alkalmazhatóak.

Gépgyártásunkat alkatrész kereskedelemmel is kiegészítjük. Elsősorban az általunk gyártott és forgalmazott berendezésekhez és régi típusú szállítószalagokhoz kínálunk alkatrészeket, de a PETKUS magtisztító gépek alkatrészellátását is biztosítjuk.