A minőségi mezőgazdasági és ipari szállítószalagok magyar gyártója.

KERESÉS

TERMÉKEK
Mobil szállító berendezések
Beépített szállítóberendezések
Alkatrész és tartozékok
Tároló telepek kivitelezése
Szállítószalagra építhető terményvédő gép
Kedvezményes termékek

VIDEÓK
Videók

LETÖLTÉSEK
Prospektusok
Adatkezelési tájékoztató

Cégünkről

Az ALEX KFT. egy 100%-ban magántulajdonú gépipari kisvállalkozás, mely 1991-ben alakult meg Szolnokon. Cégünk az országban és a Magyarországgal határos térségekben vált elismertté, mint a gabonaraktári anyagmozgató gépek gyártója és forgalmazója. Fő profilunk a szállítószalag- és serleges felvonó gyártás.

A 25 fős kisvállalkozás igen rugalmasan alkalmazkodik az iparban felmerülő sokrétű anyagmozgatási feladatok kihívásaihoz. Precíz mérnöki megoldásokkal rukkolt már elő a konzervipar, szőlészet, borászat, faipar, építőipar, papíripar, vegyipar, stb. területén is, melyről számos referencia tanúskodik. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettünk gyártmányaink fejlesztésére, hogy azok lépést tartsanak a világszínvonallal, mert meglévő piacainkat csak így őrizhetjük meg. Célkitűzésünk az export bővítése, melynek feltétele, hogy gyártási kultúránkat is tovább fejlesszük. Így elérhetjük, hogy gépeink jobbak lesznek a legjobbaknál, ami természetes törekvése egy olyan vállalkozásnak, amely hosszútávon tervezi tevékenységét.

Telephelyünkön, Szolnokon a Mozdony út. 1. szám alatt meggyőződhetnek gyártási kultúránkról. Találkozhatnak képviselőinkkel az AGROMASH EXPO kiállításon, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont egyéb rendezvényein, és a kelet-európai mezőgazdasági kiállításokon.

Üdvözlettel:
Kiss Sándor
ügyvezető